5 godina od početka djelovanja IDEAA Urban house

Tim povodom prvi događaj u ovoj jubilarnoj godini su Noći arhitekture Mostar u organizaciji Urbane kuće IDEAA i LIFT-prostorne inicijative Sarajevo.

Navedeni događaj je planiran za 23.2.2024. godine s početkom u 18:00 sati u Muzičkom centru Pavarotti.

Glavni učesnici ove večeri su arhitektonski studio SKROZ iz Zagreba, i Miron Ibrahimpašić Organizacija Kultivator iz Bihaća.

SKROZ je renomirani arhitektonski studio iz Zagreba, poznat po svojim inovativnim pristupima dizajnu i predstavit će svoje najnovije projekte i istaknute koncepte.

Njihova stručnost i kreativnost obećavaju da će nadahnuti i educirati publiku.

S druge strane, Miron Ibrahimpašić, predstavnik organizacije Kultivator iz Bihaća, donosi lokalnu perspektivu i iskustvo u domenu arhitekture i urbanizma.

Njegova posvećenost održivom razvoju i inkluzivnom dizajnu čini ga izuzetno zanimljivim govornikom, spremanim da podijeli svoje uvide i ideje.

Događaj Noć arhitekture Mostar će biti ne samo informativno i edukativno veče, već i prilika za povezivanje među arhitektima, urbanistima i ljubiteljima arhitekture iz Mostara i šire regije.

 

 

 

IDEAA Mostar

Pročitajte novosti i aktualnosti koje redovno objavljujemo na našoj stranici i ujedno Vas pozivamo da nas pratite na našin socijalnim mrežama.

Najnoviji projekti